Danske Tegneserier

Site-historie 2013De andre år
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013
30. december, 2013: Så kom vi gennem det første år med sitet... eller tilnærmelsesvist et år... og vi er klar til endnu et år med fest og farver. Sådan alt taget i betragtning er sitet kommer meget godt fra start. Det var en god idé at skille de danske tegneserier ud i deres eget site. Det har været nemt at optimere og holde styr på sitet, og det giver også mere mening for brugerne med mindre og specialiserede sites... Søgemaskinerne har bestemt bedre kunnet lide det med et mere fokuseret site.


5. maj, 2013: Af en eller anden tåbelig grund er der en stor interesse for de to gamle serier Casanova Johnny og Snehvide og de 7 frække dværge. Snehvide var ret godt lavet, men vi taler om fire numre fra midthalvfjerdserne, og Casanova Johnny blev lukket i 1986 efter en lang og pinlig dødskamp hvor forlaget tilsyneladende ikke gad gøre noget ved serien. Jeg kan pt. ikke finde mine numre af Casanova Johnny i rodet af papkasser, men tre af numrene af Snehvide er dukket frem, så dem har jeg scannet forsiden af og lagt op, sammen med de sparsomme detaler der er om numrene.


7. april, 2013: Jeg har været lidt loren ved at starte på indekseringen af Seriemagasinet. Ligesom Agent X9, er det en serie der blandt fans er interesse for at få indekseret, fordi den indeholder så mange forskellige serier, og det er generelt noget frygteligt rod at finde rundt i. Der er ingen indikationer af hvor originalmaterialet er fra, og det er ikke udgivet kronologisk, noget af det ser ud til at være beskåret... selv for danske udgivelser er det en rodet affære. Det må jo gå som det bedst kan, men det bliver sgu' lidt af et detektivarbejde. Det bliver selvfølgelig heller ikke bedre af, at jeg har alle mine danske tegneserier spredt ud i en masse kasser, så det er lidt tilfældigt hvad jeg får fat, og jeg har heller ikke en komplet Seriemagasiet endnu.


25. marts, 2013: Har fået de sidste koder og alt er på plads og uploaded... de første fejl er rettet... vi er kørende!


24. marts, 2013: For et års tid siden startede jeg sitet WeirdSpace.info hvor jeg parkerede de mere bibliografiske dele fra sitet WeirdSpace.dk. Tanken var, at sitet skulle være mere som det man kender fra et bibliotek med forskellige opslagsværker. Det fungerede ret godt, og jeg har været ret godt tilfreds med det. I det forgangne år, er den del der er danske tegneserier blevet kraftigt udbygget, og det er efterhånden kommet til det punkt, hvor det giver mening at gøre det til et selvstændigt site. Som sagt så gjort. Sitet DanskeTegneserier.dk er købt i dag.